Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


-Dansk-Svensk Gårdshund,

-Border Collie.

Jeg har drevet aktivt med hest og hund siden barnealder. De siste årene har hundeinteressen blitt prioritert, og jeg bruker nå mye av fritiden på å trene hunder. I familien vår nå har vi fire dansk-svenske gårdshunder og en border collie, samt to gårdshunder som bor hos forverter.

Jeg er utdannet equiterapeut, men jobber nå full tid som fostermor, og min mann er byggmester. Vi har to jenter på 6 og 10 år, og en fostersønn på 17 år.

Jeg er aktiv agilityutøver, og har vært på det norske agilitylandslaget i to år med den eldste gårdshunden min Lita (registrert navn Maja). Hun er mentalt sterk, har enorm arbeidskapasitet og fart i verdensklasse, men har likevel det sosiale lynnet til en gårdshund som gjør dem til svært velegnede familiehunder. I 2017 tok vi en individuell bronse i European Open. Vi har konkurrert i World agility Open i England og Nederland, i European open i Frankrike og Italia og i nordisk mesterskap. Lita er unik og har alle egenskapene jeg vil at en hund skal ha.

Det er Litas fantastiske egenskaper som har insipirert meg til å starte med avl av gårdshunder. Mitt oppdrett skal ha fokus på å avle hunder som har solide mentale egenskaper, høy arbeidskapasitet og en kroppsbygning som er velegnet til aktivitet og fart, sammen med trygge sosiale egenskaper slik at de fungerer like godt som familiehund som brukshund.

Her på Kennel Lynlabben vokser valpene opp i trygge omgivelser. De første ukene blir mor og valper skjermet fra fremmede for å få ro. Etter hvert blir de sosialisert med hunder og mennesker, og miljøtrent i ulike omgivelser. De får oppleve barn i alle aldre, hilse på kaniner og treffe andre trygge voksne hunder. De får bevegelsesfrihet og spillerom i husetes og hagens omgivelser, og opplever alt som foregår i hverdagen hos en aktiv barnefamilie. De trener på å ha halsbånd på, venner seg til bur, kjører bil, hører på CD med fyrverkeri, og får være med på oppdagelsesferder i ulike uteomgivelser. Vi utnytter også den viktige pregetiden til å leke mye for å utvikle lekemotivasjon hos valpene, som er viktig for valpenes videre treningspotensiale.

Valper fra oss leveres med NKK-stamtavle og helsekort, de er ID-merket og vaksinert. Vi ønsker oppfølging av våre valper i hele hundens liv, både av hunder som selges og de som bor hos forvert. Valpekull fra oss er godkjent i forhold til retningslinjer for avl fra Raseklubben for dansk-svenskgårdshund og NKK.