Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


-Dansk-Svensk Gårdshund,

-Border Collie.

Kjære valpekjøper

Vi i kennel Lynlabben ønsker at våre valper skal komme til trygge og gode hjem! Derfor ønsker vi å møte våre potensielle kjøpere for å slå av en hyggelig prat om miljø, hund og erfaringer. Dette har vært veldig vellykket i forbindelse med tidligere kull vi har hatt og gir både oss og kjøper et inntrykk av hva man eventuelt går til. Vi ønsker også, etter at valpekjøper har tatt ansvar for en valp fra vårt kull, å ha kontakt etter overtakelsen for å kunne se utviklingen og bistå med hundeholdet hvis det skulle være behov.


Vi tar ikke i mot besøk før valpene er 4 uker gamle for å unngå å stresse mor. 


Vi ønsker at ny eier besøker oss med jevne mellomrom fram til valpen er leveringsklar. Dette for å opprettholde god kontakt og trygghet til valp og oss som oppdrettere.


Vi har som krav at alle valper vi leverer blir HD-røntget, dette for å sikre at de krav vi stiller til oss selv som oppdrettere blir i varetatt gjennom nye eiere.
 Vi avler på rasetypiske og friske individer som først og fremst skal fungere som gode familiehunder. Vi følger Norsk Kennel Klubb sine retningslinjer for avl og oppdrett.


Alle kull som blir levert fra oss: 


- Er vaksinert


- Er Id merket


- Helseattest medfølger


- Ormkur er utført 


- Valpen er sosialisert i forskjellige miljøer


Når valpen leveres til ny eier, leveres også et teppe med mors lukt, leke, halsbånd med lenke og registrering i NKK.Vi håper du/dere finner oss interessante og du må gjerne ta kontakt om du har spørsmål eller bare vil slå av en hyggelig hundeprat. 


Esther Marie D.Jørgensen 90633599